Skip to content
Neem gerust contact op: 06-23 75 57 52

Begeleiding van eigenaar en hond is niet gebonden aan leeftijd of ervaring.

Puppy:
U schaft uw eerste pup aan. Er is veel gelezen in boeken over het ras van uw keuze en over honden gedrag in het algemeen. Daarna heeft u informatie ingewonnen bij één of meer fokkers, waaronder de fokker van uw keuze. Dan heeft u zich netjes voorbereid om de gewenste pup in huis te halen. Dan gebeurt het, uw hond vertoont gedrag dat volgens de boeken en/of de fokker niet bij het ras of de leeftijd hoort. En nu! Nu blijkt uw pup geen exacte kopie van de ouders te zijn,
maar een pup met een eigen karakter en wil, waarbij het uiterlijk en de kenmerken in grote lijnen overeen komen met dat van het ras en de ouders.

Jonge hond/Puber:
Dit is de tijd dat meeste eigenaren om begeleiding vragen. Honden gaan in deze leeftijd zoeken naar hun grenzen, terwijl veel mensen stoppen met trainen. De hond kent immers (bijna) alle commando’s, en we zijn dikke vriendjes. Toch gaat de hond in deze tijd pas echt ontdekken wat het leven inhoud. Hoe vindt U de juiste balans tussen leiderschap en vriendschap.

Volwassen hond:
Dit is niet uw eerste hond, U weet alles van dit ras of u heeft al verschillende rassen gehad, en toch vertoont uw hond ongewenst gedrag. Er zijn veel verschillende invloeden van buitenaf die er voor kunnen zorgen dat het gedrag van uw hond veranderd. Als u als eigenaar dit gedrag nog nooit heeft mee gemaakt staat u toch voor een raadsel. Kijken naar het individu en de situatie waarin het gedrag optreed is nu dus van belang.

Begeleiding aan huis is een goede oplossing. Uw huis is een vertrouwde plaats waar u en uw hond de meeste tijd doorbrengen. Alle aandacht voor U uw hond en uw situatie.
Vragen worden beantwoord. Situaties kunnen direct bekeken en beoordeeld worden. U krijgt uitleg over de situaties en er word gezocht naar een oplossing. Indien mogelijk word de oplossing direct in praktijk gebracht.

Samenwerking met andere specialisten op dit gebied is van belang.

Denk hierbij aan:
Dierenartsen, Fysiotherapeuten, Dierenspeciaalzaken, andere Hondenscholen,
Verenigingen en Stichtingen.

 

Privétraining: Volgens afspraak bij u thuis.
Kosten eerste sessie  € 105,- (sessieduur ca. 2,5-3 uur), (prijs per 1 januari 2020 € 110,-).
Kosten (indien nodig) tweede sessie € 52,50 (sessieduur ca. 1,5-2 uur), (prijs per 1 januari 2020 € 55,-).

Reiskosten €0,25 per kilometer (er wordt geen reistijd in rekening gebracht).

Scroll To Top